Pentru parintii care doresc o alternativa de petrecere a timpului liber pentru copiii lor, CLUB MARA este locul in care copiii vor gasi cel putin o activitate constructiva care sa ii pasioneze. Din 2015 Clubul Mara devine Academia Sinergia.

Despre Noi

Club Mara este un proiect pus in practica de o echipa curajoasa, entuziasta, cu dorinta de a deveni mai buna pe zi ce trece.
Din dragoste pentru copii, din pasiune pentru joaca si invatatura, privind spre posibilitatile si sperantele nelimitate ale copiilor, s-a nascut Club Mara - locul in care cei mici isi gasesc prietenii care impartasesc pasiuni comune, in care invata sa isi dea frau liber imaginatiei si creativitatii.

 

Misiune

Club Mara vine in intampinarea dumneavoastra cu experienta fondatorilor atat ca parinti cat si ca pedagogi, pentru a oferi un cadru organizat pentru activitatile extrascolare ale copiilor.
Club Mara se adreseaza copiilor cu varste de peste cinci ani si este la dispozitia lor si a prietenilor acestora pentru a se intalni si a petrece timpul impreuna pe durata efectuarii temelor, jocului sau activitatilor extrascolare zilnice, sub atenta noastra supraveghere.

Viziune

Devenim lideri in domeniul ofertelor de activitati extrascolare pentru copii, prin extinderea si diversificarea activitatilor clubului, prin grija si atentia acordata membrilor, prin pasiunea cu care construim fiecare activitate.

Valori

Consideram ca fiecare copil reprezinta un univers care se vrea descoperit, o persoana si o personalitate completa si complexa ce are nevoie de acele situatii si activitati in care sa se regaseasca si autocunoasca.

 

Echipa Club Mara

Daniel Constantinescu Mara Constantinescu Daniela Constantinescu
Daniela Constantinescu
Fondator Club Mara.

Calificari/Certificari:

 • NLP Practitioner - PsiHolistArt Timisoara
 • Consilier Dezvoltare personala - Raminfo Bucuresti
 • Lucrator arte combinate - Picon Training Center
 • Specialist in activitatea de coaching – acreditat CNFPA
 • Trainer - acreditat CNFPA
 • Licentiata in comunicare si relatii publice, licentiata Facultatea de Litere

Formari/perfectionare continua:

Initiere in lucrul cu mandale de lumina – Centrul International pentru Resurse si Formare “Alfred Adler” Terapie prin dans si miscare – Asociatia ARTE Expresive & Asociatia terapie prin dans si miscare – formare profesionala continua – 2 ani Formare in psihopedagogia gifted education – Asociatia Invata sa Zbori& IRSCA Gifted Education sustinut de Prof. Dr. Florian Colceag Psihopedagogie scolara clasica (cadru didactic) – Departamentul pentru pregatirea personalului didactic – Univ. Ploiesti

Alte formari:

 • Managementul resurselor umane
 • Competente antreprenoriale

Aria de pasiuni/preocupari personale:

 • Dezvoltare personala si parenting, NLP
 • Fizica cuantica si inteligenta Universului
 • Genetica & terapii alternative
 • Astronomie, astrologie si numerologie
 • Religia ortodoxa & alte curente religioase, spiritualitate
Daniel Constantinescu
Daniel a renuntat la cariera din mediul corporate pentru a deveni co-fondator al Club Mara. Cu o vasta experienta in management si in resurse umane, dar si cu peste 30 de ani de experienta in lumea sportului, bazandu-se pe principiul copil ca tine sunt si eu, si-mi place sa ma joc si mie..., Daniel dezvolta programe de pregatire destinate atat copiilor cat si adultilor. Trainer si antrenor de arte martiale, cursurile si antrenamentele sale se adreseaza sportivilor de performanta, dar mai ales tuturor celor care, indiferent de varsta, tintesc spre dezvoltare personala si spre o mai buna calitate a vietii. Tata a patru copii, uneori serios, alteori jucaus si pus pe glume, Daniel priveste fiecare intalnire cu elevii sai ca pe o provocare din care fiecare trebuie sa descopere cum poate sa manifeste ce este mai bun in interiorul sau.
Mara Constantinescu
Inspiratia noastra in tot ce facem. Rebela, non-conformista, plina de pozne .... insetata de cunoastere, ne ajuta sa redescoperim copilul din noi.

 

Program After School

Afla mai multe detalii privind programul nostru pentru After School.

Nu trebuie sa va mai faceti griji daca copilul dvs. sta nesupravegheat in timp ce sunteti la serviciu.

Galerie Foto & Video

Activitatea clubului in imagini si clipuri video.

Organizam timpul de recreere al copiilor urmarind ca distractia sa se imbine armonios cu relaxarea si dezvoltarea abilitatilor artistice, fizice si mentale.

Coltul Parintelui

Articole, info de interes si utile pentru parinti.

Pastram o comunicare vie cu parintii copiilor inscrisi la Club Mara. Activitati specifice, informatii utile, noutati etc.