Pentru parintii care doresc o alternativa de petrecere a timpului liber pentru copiii lor, CLUB MARA este locul in care copiii vor gasi cel putin o activitate constructiva care sa ii pasioneze. Din 2015 Clubul Mara devine Academia Sinergia.

Galerii Foto & Video

Galerii Foto

CLUB MARA - Activitati si rezultate in imagini.
Organizam timpul de recreere al copiilor urmarind ca distractia sa se imbine armonios cu relaxarea si dezvoltarea abilitatilor artistice, fizice si mentale.
Ne intalnim, ne jucam impreuna, ne distram!

• GALERIE Prezentare

• GALERIE Activitati

• GALERIE Rezultate


Galerie Video

CLUB MARA - Prezentare, activitate.
Clip video de prezentare a clubului. Vrei sa afli mai multe?
Te asteptam pentru a vedea cine suntem, ce facem si cum facem.

CLUB MARA After school & Club pentru copii - a organizat vineri 10 ianuarie 2014 la sediul din str. Drumul Murgului 11A, un seminar de parenting cu tema Motivatia invatarii la copii. Seminarul a fost sustinut de Conf. prof. dr. Florian Colceag, care, in cadrul intim al Club Mara, a vorbit celor aproximativ 40 de invitati despre etapele dezvoltarii cognitive, despre stilurile de invatare si a descris factorii motivationali si cei demotivationali. Raspunzand la intrebarile parintilor, s-au discutat solutii posibile pentru crearea cadrului potrivit in vederea dezvoltarii talentelor native si exprimarea creativitatii si initiativei la copii.

 

Club Mara Parteneri

• Electric Dojo     • Jolly Star     • Academia de Sah    • Zan Hotel      • Total Image   • Sunt Parinte

Program After School

Afla mai multe detalii privind programul nostru pentru After School.

Nu trebuie sa va mai faceti griji daca copilul dvs. sta nesupravegheat in timp ce sunteti la serviciu.

Club Copii

Activitati extrascolare.

Zilnic, in intervalul orar 18:00-21:00 si in weekend organizam activitati pentru toti copiii doritori, indiferent daca sunt sau nu inscrisi in programul Before & After School.

Scoala de Vara

Scoala de vara.

Programul se va desfasura in perioada 1 iulie - 30 august 2013 in intervalul orar 8:30 - 18:00 si se va incheia cu festivitate de premiere.

Coltul Parintelui

Articole, info de interes si utile pentru parinti.

Pastram o comunicare vie cu parintii copiilor inscrisi la Club Mara. Activitati specifice, informatii utile, noutati etc.