Pentru parintii care doresc o alternativa de petrecere a timpului liber pentru copiii lor, CLUB MARA este locul in care copiii vor gasi cel putin o activitate constructiva care sa ii pasioneze.

Stiri Evenimente

25 iunie 2015
Scoala de vara 2015

Gasiti mai jos organizarea pentru activitatile scolii de vara in cazul in care doriti doar activitatile punctuale. Vom avea patru saptamani tematice, timp de 5 zile copiii vor aprofunda tema saptamanii respective, dupa cum urmeaza:

1. Saptamana 6 - 10 iulie - Dezvoltare artistica si personala prin dans ( o imbinare de teatru, dans, dezvoltare personala, in colaborare cu Moty Dance http://www.dansatori.ro/)

2. Saptamana 13 - 17 iulie Looking for some fun - Around the world - (detalii atasat) ( in colaborare cu http://jollystar.ro/)

3. Saptamana 20 - 24 iulie - Micul modelist ( http://www.miculmodelist.ro, http://www.miculmodelist.ro/pages/galerie-foto/ )

4. Saptamana 27 - 31 iulie - Arte vizuale (in colaborare cu http://www.creativearts.ro/category/cursuri-si-ateliere-pentru-copii/)

  • 27 iulie - Modelaj in lut
  • 28 iulie - Pictura pe sticla
  • 29 iulie - Decoupage (tehnica servetelului)
  • 30 iulie - Papier mache (atelier 1)
  • 31 iulie - Papier mache (atelier 2)

Aceste activitati se vor desfasura zilnic in intervalul 13:00 - 15:00. De asemenea, pe tot parcursul verii se organizeaza antrenamentele de dezvoltare prin miscare, self control si arte martiale. in zilele de marti si joi, intervalul orar 18:00 - 19:00

Costurile sunt urmatoarele ( saptamana):

  • Dezvoltare artistica prin dans si miscare - 150 lei
  • Looking for some fun - Around the world - 150 lei
  • Micul modelist (materialele incluse in pret)- 250 lei
  • Arte vizuale - 150 lei/toata saptamana (40 lei/atelier individual)
Pentru inscrierea la toate cursurile, se acorda discount de 100 lei/ pachet.

* Copiii inscrisi in programul complet al scolii de vara ( program 8:00-18:00) au activitatile incluse in taxa lunara, mai putin materialele pentru machete si arte vizuale, costul acestora fiind de 120 lei.

Detalii:
Daniela Constantinescu,
tel. 0724 833 744
e-mail: office@clubmara.ro, constantinescudaniela@yahoo.com

24 aprilie 2014
Curs demonstrativ

In data de 26 septembrie 2014, in intervalul orar 15:00 - 17:00 se va desfasura un curs demonstrativ de Arta teatrala, pantomima si improvizatie
Sunt invitati sa participe toti copiii curiosi, cu mic cu mare, pentru a testa acest program

Detalii:
Daniela Constantinescu,
tel. 0724 833 744
e-mail: office@clubmara.ro, constantinescudaniela@yahoo.com

24 aprilie 2014
Sesiune de evaluare aptitudini copii

Dragi parinti,

In data de 24 aprilie, in intervalul orar 16:00 - 19:00 va avea loc o noua sesiune de evaluare organizata in cadrul Club Mara si sustinuta de Prof.dr. Florian Colceag, evaluare care va consta in sedinta de 5 minute discutie cu copilul si 15 min discutie cu parintele, avand urmatorul scop:

• Evaluarea aptitudinilor si talentelor copilului;
• Determinarea stilului de invatare;
• Consiliere si indrumare pasi de urmat pentru parinte-copil.

Pret/ evaluare: 150 lei (200 lei pentru familiile cu 2 copii)
Locuri disponibile: 3 locuri
Varsta minima a copilului - 3 ani

Va rog sa va exprimati optiunea pentru programul de evaluare pana maxim luni, 21 aprilie 2014, la datele de contact de mai jos. In cazul in care vor fi mai multe cerinte, vom organiza periodic sedinte de evaluare si consiliere parinte-copil.

Detalii si inscrieri:
Daniela Constantinescu,
tel. 0724 833 744
e-mail: office@clubmara.ro, constantinescudaniela@yahoo.com

28 ianuarie 2014
Sesiune de evaluare aptitudini copii

Dragi parinti,

In urma seminarului organizat in data de 10 ianuarie sustinut de dl. Florian Colceag, mai multi parinti si-au exprimat dorinta de evaluare individuala a aptitudinilor copilului.

Astfel, in data de 28 ianuarie va avea loc o prima sesiune de evaluare, organizata de Club Mara, care va consta in sedinta de 5 minute discutie cu copilul si 15 min discutie cu parintele, avand urmatorul scop:
• evaluara aptitudinilor si talentelor copilului;
• determinarea stilului de invatare.

10 ianuarie 2014
Primul seminar pentru parinti sustinut in cadrul Club Mara

Va invitam la primul seminar pentru parinti sustinut in cadrul Club Mara, invitat Conf. prof. dr. Florian Colceag, in data de 10 ianuarie 2014, incepand cu ora 17:00. Seminarul va avea ca tema Motivatia invatarii la copii.

Supranumit si antrenorul de genii, dl. Florian Colceag este matematician, doctor in economie, psihopedagog, presedintele EDUGATE (Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati) si al IRSCA Gifted Education (Institutul Roman pentru Studii si Cercetari Avansate Gifted Education), profesor cu 20 de ani de experienta in educatia copiilor supradotati si in antrenarea copiilor olimpici la matematica, cu care a obtinut mai mult de 60 de medalii de aur la competitii internationale de matematica. Este reprezentant in Romania al World Council for Gifted and Talented Education.

Membru al urmatoarelor organizatii:
• British Columbia Organization for Gifted Education;
• Hub Austega, the Australian Organization for Gifted Children;
• Centrul pentru Studii Complexe, institut neguvernamental si non-profit;
• Membru al Comitetului Director din anul 2001, World Council for Gifted and Talented Children;
• Membru si delegat sa reprezinte Romania in anul 1999 si anul 2005 in cadrul Comisiei ARION a Comunitatii Europene (Schimbul de informatii privind educatia intre tarile europene, cu sediul la Geneva);
• Membru din anul 1998 al Consiliului National pentru Dezvoltarea Curriculei.

Dl. Florian Colceag este una din putinele persoane care se preocupa activ si permanent pentru schimbarea mentalitatilor din sistemul educational romanesc actual, in vederea valorificarii potentialului copiilor, dezvoltarii talentelor si sensibilitatilor native si valorificarii abilitatilor acestora.

Iata cateva interviuri cu dl. Florian Colceag:

  

• Jurnalul.ro >> Florian Colceag

• Romania de la zer0.ro >> Florian Colceag

Confirmarile pentru participarea la seminar se primesc pana in data de 7 ianuarie, ora 18:00.

Pret / seminar: 100lei / persoana ; 150lei / familie

Detalii si inscrieri:
Daniela Constantinescu,
tel. 0724 833 744, office@clubmara.ro, constantinescudaniela@yahoo.com

01 octombrie 2013
Cursuri de limba engleza dupa metoda britanica Jolly Phonics & Grammar

Incepand cu 1 octombrie 2013, Club Mara in colaborare cu Jolly Star Learning Center organizeaza cursuri de limba engleza dupa metoda britanica Jolly Phonics & Grammar.

Pentru cursanti, metoda britanica Jolly Phonics & Grammar inseamna insusirea limbii engleze intr-un mod natural, sistematic si interactiv, cursurile punand accent pe dezvoltarea si modelarea achizitiilor lingvistice prin expunere directa la elementele de limba vorbita si ulterior scrisa, prin dezvoltarea sensibilitatii fonetice si stimularea abilitatilor pentru scris-citit.

Mai multe detalii aici >> Jolly Phonics & Grammar

Trofeul Ziua Copilului 2013
01 iunie 2013
Club de Arte Martiale

In data de 1 iunie 2013 s-a desfasurat prima competitie de Kyokushin Karate organizata integral de catre Club Mara.

Competitia Trofeul Ziua Copilului, 2013 a reunit 22 de concurenti, 5 fete si 17 baieti impartiti pe 9 categorii de varsta / greutate. In cadrul competitiei s-au disputat 19 meciuri la finalul carora toti participantii au primit cupe si diplome de participare, cei mai combativi fiind premiati cu trofeul Best Fighting Spirit.

 

29 mai 2013
Club de Arte Martiale

In data de 29.05.2013, sportivii din cadrul Clubului Sportiv Electrica Bucuresti si Club Mara au sustinut un examen de grad in Kyokushin Karate. In urma evaluarii de catre Shihan Dorel Bulearca, 5 Dan Kyokushin, toti cei 22 de participanti la examen au fost declarati 'promovati', dupa cum urmeaza:

Nr. Nume, prenume Kyu Nr. Nume, prenume Kyu
01 Berbecaru Ovidiu 10 12 Draghici Alexandru 9
02 Bolosina Cristina 10 13 Golaes Eduard 9
03 Croitoru Calin 10 14 Marin Ilinca 9
04 Draghici Costin 10 15 Petre Alin 9
05 Mustata Mara Ioana 10 16 Radu Cornel David 9
06 Stoian Eric 10 17 Sandru Dan 9
07 Adam Adrian 9 18 Sandru Vlad 9
08 Barabas Catalin 9 19 Iancu Paul Valentin 8
09 Cojocaru Andrei Gabriel 9 20 Pantelimonescu Dragos 8
10 Cretu Cristina 9 21 Popescu Daniel 8
11 Cretu Vlad 9 22 Enache Catalina 7

Felicitari tuturor participantilor!

OSU

Daniel Constantinescu

 

26 - 28 aprilie
INVITATIE - Seminar de Sei Budokai Karate

Stimati parinti & copii,

Club Mara va invita la Seminarul de Sei Budokai Karate, ce va fi organizat in perioada 26 - 28 aprilie in cadrul Complexului National Sportiv Nicolae Navasart - Snagov, seminar condus de Hanshi Leonardo Voinescu - 8 Dan Sei Budokai Karate, presedinte Budokai International Karate Organization (BIKO), care va veni din Germania insotit de Sensei Jan Schneider, 4 Dan.

Tematica seminarului va fi focalizata pe antrenamentele de kumite (lupta in picioare, proiectari, lupta la sol), acoperind atat pregatirea specifica de competitie cat si tehnici de autoaparare. Antrenamentele vor cuprinde de asemenea tehnici energetice si tehnici terapeutice.

Va asteptam in numar cat mai mare,

Daniel Constantinescu

13 aprilie 2013
Club de Arte Martiale

Sambata, 13 aprilie 2013, Daniel Constantinescu a sustinut un seminar de arte martiale, la invitatia Clubului Atac din Rosiori de Vede. Primele doua antrenamente au fost dedicate studiului tehnicilor de Kyokushin Karate si pregatirii pentru examenul de grad ce urma a fi sustinut de catre sportivii din Rosiori, in timp ce al treilea antrenament a cuprins o prezentare a unor tehnici uzuale intalnite in lupta de Sei Budokai.

Cei aproape 40 de participanti prezenti la seminar au manifestat un interes deosebit atat pentru tehnica de kihon, cat si pentru lupta cu lovituri de brate la cap precum si pentru tehnicile de proiectare, luxare si strangulare, fiind create premisele unor viitoare intalniri pe aceleasi subiecte.

 

05 aprilie 2013
Cupa Primaverii la Sah

Avem deosebita placere sa va anuntam ca in cadrul Cupei Primaverii la Sah, organizata in data de 5 aprilie 2013 de Primaria Sectorului 2, avem trei sportivi medaliati din cei cinci care au participat din partea Club Mara, dupa cum urmeaza:
Dancu Matei - Locul 1 categoria baieti clasele I-II
Puchi Razvan - Locul 2 la categoria baieti, clasele III-IV
Simzianu Teodora - Locul 2 categoria fete, clasele I-II

Au mai participat surorile Sara si Denisa Adam, care au castigat 2 din cele cinci partide jucate.

Performantele acestora sunt notabile deoarece s-au remarcat din cei 78 participanti la concurs si pentru ca s-au luptat cu adversari cu mult mai multa experienta in antrenamente si in concursuri. Mentionam ca elevii Club Mara practica sahul de doar 6 luni, iar Simzianu Teodora de doar 2 luni cu o frecventa de 1 data/saptamana

Multumim pe aceasta cale d-nei antrenor Irina Coralia Candea, pentru rezultatele sportivilor antrenati in cadrul Club Mara si parintilor care ne sprijina si au incredere in noi.

Gasiti aici stirea oficiala si poze cu echipa noastra draga >> Cupa Primaverii la Sah

 

04 - 07 martie 2013
Club de Arte Martiale

Vlad Sandru, alaturi de alti 11 membri ai Clubului de Arte Martiale, a participat in perioada 04 - 07 martie 2013 la antrenamentele ce s-au desfasurat in cadrul clubului profesionist Golden Glory din Zuidlaren, precum si la seminarul international BIKO/AIKO ce a fost organizat in perioada 08 - 10 martie 2013 in Dordrecht, Olanda.

Prin implicare si talent, Vlad, in varsta de 12 ani, a atras simpatia si aprecierea lui Sam Schilt - multiplu campion mondial K 1, precum si a antrenorului acestuia, Dave Jonkers.

 

3 februarie 2013
Examen de grad in Kyokushin Karate

14 dintre membrii Clubului de Arte Martiale au trait emotiile primului examen de grad in Kyokushin Karate si si-au primit noile centuri in cadrul unui antrenament festiv la Club Mara. Trei dintre acestia au promovat examenul de kyu 10 in data de 3 februarie 2013, in Tabara Nationala de Iarna organizata de Departamentul de Kyokushin Karate din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale de Contact (FRAMC).

In 22 februarie, alti 11 copii din cadrul Club Mara au fost examinati de Shihan Dorel Bulearca - presedintele FRAMC, alaturi de alti colegi mai mari, in cadrul evenimentului organizat de Electric Dojo.

16 decembrie 2012
Campionatul National de Kyokushin Karate pentru Copii

Trei dintre elevii antrenati de Daniel Constantinescu au devenit campioni nationali la Kyokushin Karate: Alexandru Manolea - cat. Kata copii 9 ani, Razvan Paraschiv - cat. Kumite copii 11 ani si Vlad Sandru - cat. Kumite copii 12 ani.

Campionatul National de Kyokushin Karate pentru Copii a fost organizat de catre Federatia Romana de Arte Martiale de Contact (FRAMC) in data de 16 decembrie 2012.

 

 

Program After School

Afla mai multe detalii privind programul nostru pentru After School.

Nu trebuie sa va mai faceti griji daca copilul dvs. sta nesupravegheat in timp ce sunteti la serviciu.

Club Copii

Activitati extrascolare.

Zilnic, in intervalul orar 18:00-21:00 si in weekend organizam activitati pentru toti copiii doritori, indiferent daca sunt sau nu inscrisi in programul Before & After School.

Coltul Parintelui

Articole, info de interes si utile pentru parinti.

Pastram o comunicare vie cu parintii copiilor inscrisi la Club Mara. Activitati specifice, informatii utile, newsletter etc.

Contact CLUB MARA

Ne intalnim, ne jucam impreuna, ne distram.
Va asteptam!

After School
Drumul Murgului 11a sector 3 Bucuresti

Vezi detalii »